RUOVEDEN TAIDEYHDISTYKSEN TAIDENÄYTTELYT KESÄLLÄ 2021

Ruoveden Taideyhdistyksen näyttelyihin voivat tarjota töitään Ruoveden Taideyhdistyksen jäsenet, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa. Jäsenmaksu on edelleen 20 euroa vuodessa. Tilinumeromme on FI82 5403 0720 0884 77.  

Noitakäräjäviikon taidenäyttely ”Onks’ taitoo?”

Sointula, Museotie 1, Ruovesi ma 5. – su 11.heinäkuuta.

Avoinna ma-to 12 – 18, pe 12 – 16, la 10 – 14, su 12 – 16.

Ruoveden Taideyhdistys järjestää tämän näyttelyn yhteistyössä Noitakäräjät ry:n kanssa. Toivomme näyttelyyn töitä, jotka kuvaavat erilaisia taitoja – käden taitoja, luovuutta, osaamista, entisiä ja nykyisiä askareita ja tekemisiä.

Ruoveden Museonmäellä on keskiviikkona 7.7. Kädentaidon Keskiviikko, jolloin voi seurata perinteisten kädentaitajien työnäytöksiä ja ostaa heidän töitään. Ehkä joku haluaa Sinunkin työsi näyttelyn jälkeen ?

Näyttelyyn tarjottavat työt otetaan vastaan Sointulassa sunnuntaina 4.7. klo 15 – 17.

Ei jurytysmaksua. Töillä ei ole ikärajaa. Töiden pitää olla ripustusvalmiita, kehyksissä tai ilman.

Tarvitsemme Sointulaan vapaaehtoisia näyttelyvalvojia. Ilmoittautua voi sihteerille.

Pyynikkilän renkitupa, taidenäyttely heinäkuussa Ruoveden kesäteatterin näytöspäivinä.

Osoite (kesäteatteri ja Pyynikkilän Renkitupa) on Pappilankulmantie 88, 34600 RUOVESI.  

Tällä hetkellä kesäteatterin avautuminen on vielä epävarmaa, mutta mikäli teatterinäytökset voidaan pitää, Taideyhdistyksellä on Pyynikkilässä perinteinen kesänäyttely.Näytelmän esityspäivistä ei ole vielä tietoa – seuratkaa Ruoveden Teatterin ilmoittelua.

Näyttelyn nimi on ”Kolme kamaria – ihmisiä, eloa ja mahtavia maisemia” eli toivomme sinne töitä, jotka kuvaavat ihmisiä ja muita elollisia, elämän askareita ja tietysti maisemakuvia.

Näyttelyyn tarjottavien töiden vastaanotto on myöhemmin ilmoitettavana päivänä ennen kesäteatterin avautumista. Ei jurytysmaksua. Töiden pitää olla ripustusvalmiita, kehyksissä tai ilman, ja toivomme tietysti uudempia töitä – mutta myös vanhemmat herkkupalat kelpaavat kyllä.

Näyttely avataan esityspäivinä tuntia ennen teatteriesityksen alkua.

Ruoveden Taideyhdistyksen jurytetty vuosinäyttely ”Tuokioita ja tarinoita”

Viljamakasiinissa, Ruovedentie 5, 34600 Ruovesi, ala- ja yläkerta ti 20.7. – su 1.8.

klo 11 – 18.

Juryttäjänä toimii kuvataiteilija Matti Kuronen Tampereelta. Jurytysmaksu 20 euroa maksetaan käteisellä töitä tuotaessa. Tarjota saa enintään 5 työtä, joiden tulee olla korkeintaan kolme vuotta vanhoja. Töiden pitää olla ripustusvalmiita (riittävän luja lanka takana). Maalausten ei tarvitse olla kehystettyjä. Ilman kunnollista ripustusta olevia töitä emme valitettavasti voi ottaa vastaan.

Näyttelyyn tarjottavien töiden vastaanotto on Viljamakasiinilla sunnuntaina 18.7. klo 18 – 19. Maanantai on jurytys- ja ripustuspäivä. Avajaisista emme ole vielä tehneet päätöstä, toimimme tautitilanteen ja viranomaisohjeiden mukaisesti.

”Katso kauas – näe lähelle”

Taideyhdistyksen heinäkuisen maalausleirin kurssitöiden näyttely Viljamakasiinin  yläkerrassa ti 3. 8. – su 15.8. klo 11 – 18. Kurssi pidetään viikolla 30 Vinsanvillassa Ruoveden Ruhalassa ja siellä maalaa 15 oppilasta koko viikon ajan kuvataiteilija Matti Kurosen ohjaamana. Tarkempi esittely tästä kurssista on sähköpostin liitteenä.

Ennakkotieto Koillis-Pirkan vuosinäyttelystä

Koillis-Pirkan taideyhdistysten (Jämsä, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat) kiertävä vuosinäyttely pidetään tänä vuonna Virroilla syyskuussa. Palaamme asiaan.