Taideyhdistyksen talvinäyttely Ruoveden kirjastossa maaliskuussa. Näyttelyn nimi on ”Kohti kevättä”. Teemaan sopivia töitä otamme vastaan kirjastolla tiistaina 1.3. klo 10-12. Töille ei ole ikärajaa. Näyttelyyn tarjottavien töiden pitää olla ripustusvalmiita. Ei jurytysmaksua. Näyttely päättyy ja puretaan maaliskuun lopussa  – käykää noutamassa työnne to 31.3.  klo 19 mennessä.

Noitakäräjäviikon aikana järjestämme perinteisen taidenäyttelyn Sointulassa, Museotie 1 Ruovesi. Tämän vuoden käräjien teemana on Yhteisöllisyys ja toivomme näyttelyyn siihen teemaan sopivia töitä. Töiden vastaanotto on Sointulassa maanantaina 4. heinäkuuta klo 10-12. Töille ei ole ikärajaa. Ei jurytysmaksua.  Näyttely puretaan sunnuntaina 10.7. klo 16 mennessä.

Kesänäyttely Pyynikkilän Renkituvassa heinäkuussa.

Pyynikkilän kesäteatterin näytelmä on ”Ehtoolehdon sankarit”.

Minna Lindgrenin huippusuosittuun Ehtoolehto-kirjasarjaan perustuva Ehtoolehdon sankarit vie katsojat keskelle hersyvillä käänteillä varustettua seniorielämää. Remontti uhkaa, mutta hoivakoti Ehtoolehdon teräväpäiset asukkaat eivät alistu kohtaloonsa remonttipölyn keskellä. Aktiiviset seniorit muuttavat kimppakämppään ja alkavat selvittää hoivakodin hämäräperäisiä tapahtumia, eikä mikään takuulla jää ennalleen!

Ripustamme sankarillisen taidenäyttelyn Pyynikkilän Renkituvan kolmeen kamariin. Näyttely tulee olemaan avoinna teatterin näytöspäivinä. Teatteri ei ole vielä julkistanut esityspäiviä, mutta perinteinen aika on ollut heinäkuu. Kerromme töiden vastaanotosta tuonnempana, samoin näyttelyn teema ja nimi tarkentuvat tuonnempana. Töillä ei ole ikärajaa ja jurystysmaksua ei peritä.

Taideyhdistyksen vuosinäyttely Viljamakasiinin yläkerrassa ti 2. – su 14. elokuuta. Töiden vastaanotto on maanantaina 1.8. klo 10 – 12. Tuokaa tarjolle alle kolmen vuoden ikäisiä töitä, jotka eivät ole aiemmin olleet esillä Ruoveden taideyhdistyksen näyttelyissä. Näyttelyyn saa tarjoa enintään viittä työtä. Tämä näyttely tullaan juryttämään ja jurytysmaksun suuruuden tiedämme tuonnempana. Näyttely loppuu ja puretaan sunnuntaina 14.8. klo 18.

Koillis-Pirkan kiertävä vuosinäyttely on tänä vuonna Mäntässä. Tähän jurytettävään näyttelyyn saavat tarjota töitään Jämsään, Mäntta-Vilppulan, Ruoveden ja Virtain taideyhdistysten/taideseurojen jäsenet. Näyttelyn ajankohta (perinteisesti alkusyksy), nimi ja muut yksityiskohdat selviävät tuonnempana.